ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VIII, брой 6, 2014

SiteWatch за iPad на CASE оптимизира достъпа до данни за машините

SiteWatch за iPad на CASE оптимизира достъпа до данни за машините

Приложението SiteWatch за iPad на CASE оптимизира достъпа до данни за машините за мониторинг при полеви условия и извън офиса.

Давайки възможност на строителните компании да подобрят продуктивността, да работят по-ефективно и да намалят разходите за поддръжка, CASE Строително Оборудване съобщи за внедряването на своето SiteWatch приложение за iPad. Независимо дали са при полеви условия, на пътя или в отпуск, собствениците и мениджърите получават необходимата информация за машините на своя iPad.

Приложението SiteWatch за iPad позволява оптимизиране работата на машините, намалява консумацията на гориво, времето за престои и общите оперативни разходи. SiteWatch дава възможност за подробно разглеждане на машинния парк и неговото локализиране, преглеждане и създаване на гео-фенсинг, както и проверки за използването на машините, вкл. времетраенето на престоите, режимите с голямо натоварване и др. Освен това може да се прави преглед на статуса на получените алармени съобщения за определен период от време, да се разглежда и анализира консумацията на гориво и да се извършва мониторинг на машините по ключови параметри, зададени в Web приложението.

SiteWatch използва комуникационно устройство, извършващо мониторинг на CAN-bus мрежата и предаващо данни към посочен потребителски Web портал.

CASE Construction, част от CNH, е специализирана в производството и предлагането на пълна линия от строително оборудване – компактни верижни товарачи, верижни булдозери, компактни багери, стандартни багери, мотокари, багери товарачи, колесни товарачи, гредери.

През пролетта на 1957 г. Case представя първия фабрично произведен комбиниран багер-товарач в света. От този момент компанията непрекъснато обновява и развива гамата си от машини.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини