ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VIII, брой 6, 2014

Terex Екологично Оборудване на RWM изложението в Бирмингам

Terex Екологично Оборудване на RWM изложението в Бирмингам

Terex Екологично Оборудване (TEE) се представи на Изложението за Управление на Рециклируеми Отпадъци (RWM) в Бирмингам, UK от 16 до 18 септември 2014 г. Участието на изложението показa, че TEЕ разширява своето продуктово портфолио и към останалия свят, а не само към Северна Америка.

Директорът на ТЕЕ Martin Dummigan коментира: „ Като част от TEE бизнес развитието, ние се фокусирахме върху разширяване на нашата дистрибуционна и продуктова стратегия към това, което смятаме, че е силна позиция на пазара. Ние направихме и продължаваме да правим значителни инвестиции в ТЕЕ, включващи продуктово развитие, глобално инвестиране в съоръжения и в човешки ресурси. След избирането на нашия Директор Международни Продажби Conor Hegarty се получи значителен интерес към продуктите ни от останалия свят, както от потенциални дилъри, така и от очаквани нови клиенти. Нашата агресивна стратегия за продуктово развитие осигурява истински глобален подход на ТЕЕ към индустриите за дървообработване, биомаса и рециклиране“

Новите продукти на ТЕЕ включват TRS 550 рециклираща пресевна машина с Spaleck технология и TDS 825 нискоскоростен шредер.

TRS 550 е последна дума на техниката в мобилното пресяване и сепариране. Основна част на машината е двудековата, проектирана и конструирана в Германия, високопроизводителна ситова повърхност с Flip-Flow-Screen Elastica. Уникалният стъпаловиден дизайн на горното сито, комбиниран с авангардната flip-flow технология на долното сито, подреждат тази машина в свой собствен клас.

TDS 825 се използва в приложения като биоотпадъци, MSW, C & D и шредерни леки и тежки фракции. Основната част е нискоскоростен шредер с двоен вал с преимущества и опции като специален лагер на роторния вал и защитна система на скоростната кутия, почистващи системи за валовете, система за икономия на гориво до 25% и др.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама