ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина IX, брой 4, 2015

Hach Lange променя търговското си име

Hach Company и Dr. Lange се сляха преди повече от 10 години с цел да продължат да подобряват анализите на води. В бъдеще ще използват единното международно име Hach. Клиентите от цял свят могат да продължат да разчитат на същите експертни знания, същия екип по поддръжката и същите надеждни лесноизползваеми продукти. Компаниите са известни с името Hach във всички страни извън Европа. Преминаването към единното име улеснява отношенията с постоянно увеличаващите се клиенти, които извършват дейността си в много региони по света. Въпреки че името се променя, екипът остава ангажиран с мисията на компанията да осигурява качество на водата за хората по света. Лицата за контакт на клиентите във фирмата, телефонните номера за контакт и процесът за поръчване на продукти няма да се променят.

От основаването си компанията води в отрасъла по отношение на разработването на иновативни решения, които да помогнат на клиентите да анализират своята вода по-ефикасно и по-ефективно. Днес продуктите на Hach са разпространени в целия свят и могат да бъдат намерени в широк диапазон от лабораторни, полеви и процесни приложения в общински и индустриални съоръжения. Решенията за анализ на Hach са разработени така, че да дават увереност на операторите и мениджърите при многобройните решения, които те вземат за осигуряване на съответствието, подобряване на енергийната ефективност и намаляване на отпадъците при управлението на производството, качеството на продуктите и комуналните услуги. Компанията предоставяме най-добрите продукти в класа, водещи експерти в отрасъла и местна поддръжка, за да помогне на клиентите си да управляват своята вода.

Клиентите имаха възможност да прегледат някои от последните продукти на Hach, като например преносимия паралелен анализатор HACH SL1000, анализатора HACH QbD1200 TOC, както и новите попълнения в решенията за прогнозна диагностика и оптимизиране на процесите, на изложението ACHEMA на 15 – 19 юни във Франкфурт, Германия.

Hach предоставя технологии за използване при полеви условия, в процесите или в лабораторията, поддържани от местно обслужване и поддръжка на приложенията; персонализирани решения за надеждно наблюдение на отпадъчните води, питейните води и обработваемите води, както и системи за оптимизиране на процесите.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини