ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина IX, брой 4, 2015

Пристанищни кранове за насипни материали E-Crane® представяни у нас от Роланд Трейдинг

Пристанищни кранове за насипни материали  E-Crane® представяни у нас от Роланд Трейдинг

E-Crane® повече от 30 години е производител на оригинални балансирани кранове, представлявани у нас от Роланд Трейдинг. Фирмата предлага в продуктовото си портфолио пристанищни кранове за претоварване на насипни материали. Основното предимство на тези машини е, че дават възможност да се намалят енергийните разходи, докато материалите се претоварват по-бързо, по-далеч и за по-малко пари, отколкото при конвенционалните кранове. Освен това, те се отличават и с ниски разходи за поддръжка, което осигурява дълголетие и минимален престой. Машините са проектирани за работа 24/7 работен цикъл. С редовна поддръжка това осигурява 20 години живот на машините, което се равнява на над 2 милиона цикли на натоварване и над 40,000 работни часа. E-Crane® предлага повече от кран. Фирмата предлага готови решения за обработка на насипни материали, за да се оптимизира цялостния процес.

Разработен специално за разтоварване на шлепове и кораби, E-Crane е доказано решение за много индустрии за манипулиране на насипни товари. Повечето специални системи за разтоварване на въглища, варовик и други насипни материали са скъпи, негъвкави и създават затруднения в поддръжката на инфраструктурата. E-Crane® е точно обратното. Модулният дизайн и нестандартни решения го правят идеалното оборудване за всяко приложение включително: товарене/разтоварване на кораби, шлепове, бункери.

Сред основните продукти и техните приложения се отличават:
E-Crane серия 700 - най-гъвкавите и най-малки кранове. Един цикъл е с продължителност около 30 секунди. Кранът позволява зареждане/разтоварване на много по-висока скорост, докато се използва по-малко енергия, благодарение на малкия обем на двигателя.

Основни предимства и характеристики на серията EH 900: Стратегически разположени компоненти за лесен достъп и подобренa ремонтопригодност; Независим Closed Loop Swing System; Ергономичен дизайн за експлоатация Cab (Xtra Large); Пилотно управление с джойстик.

E-Crane серия 1000 - идеална за приложения при обработката на скрап.

Малко по-голям от серията 700, 1000 може да предложи по-широк обхват и по-голям капацитет, за да се справи с по-големи натоварвания. Точно като серията 700, серията 1000 е все още много гъвкава и идеална за приложения при обработката на скрап. Операции с обработка на насипни материали също са идеални за тази серия. Серията 1000 включва най-съвременната (EMM) система за дистанционно управление. Системата EMM ви позволява да следите вашия E-Crane чрез събиране на данни в реално време и позволява техниците дистанционно да актуализират информацията и да отстраняват неизправности от всяка точка на света.

E-Crane серия 2000 - позволява скрап складирането до над 25 метра и намалява времето за зареждане на половина. Серията 2000 е подходяща за голям мащаб, висока производителност на насипни или скрап операции.

Крановете от серия 3000 са най-големите от всички серии, с възможност за достигане на работна височина до 48 метра и капацитет на работен цикъл до 39 млн.тона. Тези големи машини са идеални за обработка на материали в много големи обеми. Сравнени с другите серии, крановете от Серия 3000 могат да се справят с най-големите натоварвания; имат най-мощните двигатели и най-големите компоненти в продуктовата линия на E-Crane®. Серия 3000 на E-Crane®също идват с Electronic Machine Management (EMM) система за дистанционно управление, за да се сведат до минимум разходите, дължащи се на поддръжка и престой.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини