ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина X, брой 2, 2016

Пролетна промоция на уреди STIHL и VIKING

Пролетна промоция на уреди STIHL и VIKING

Посрещнете пролетта с богатия асортимент продукти на STIHL и VIKING. Дали при рязане с трион или косене, почистване или отрязване – STIHL впечатлява всички потребители с отличното качество и надеждност на своите уреди. За да бъде градината извор на радост, а не на напрежение, VIKING предлага богат асортимент моторни градински уреди, които задоволяват и най-високите изисквания по отношение на комфортно обслужване и всекидневна употреба. Така дори градинари-любители могат да се справят с трудните задачи по поддръжка на двора и градината със самочувствието на професионалисти. За да продължи дълго въодушевлението ви от продуктите с марки STIHL и VIKING, можете да ги закупите само от квалифицираните дилъри на Андреас Штил в цялата страна. Единствено при тях ще намерите и промоционалните пакети: за избрани модели бензинови коси и храсторези STIHL с включени в тях 1 л моторно масло STIHL и консумативи според модела и за тримерите STIHL с 1 бр. корда.

Само сега имате възможност да получите акумулаторна батерия АР на STIHL с 50% отстъпка при закупуване на: комплекти STIHL МSA 160 C, MSA 200 C или FSA 65 + 1 бр. зарядно устройство и 1 бр. акумулаторна батерия по избор, комплект HSA 65* ( *до изчерпване на наличностите) с батерия АР 80 и зарядно AL 100 или комплект ASA 85 с батерия АР 300 и зарядно AL 300.

На промоционалните цени са и: леките моторни коси STIHL FS 38 и FS 55 (с 5% промоционална отстъпка от редовната цена), избраните практични принадлежности за акумулаторни уреди STIHL (10% отстъпка); електрическите косачки VIKING МЕ 235, МЕ 339 и МЕ 443 (5% отстъпка); избраните модели бензинови косачки VIKING от серии 2 и 4 (5% отстъпка) и серии 5 и 6 (3% отстъпка).

За повече информация посетете сайта на компанията или най-близкия дилър на STIHL.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини