ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина X, брой 3, 2016

Инфра инженеринг груп предлага продуктите на Суперлит

Инфра инженеринг груп предлага продуктите на Суперлит

През последните десет години името на Суперлит се превърна в синоним на тръбите от армиран стъклопласт. Фирмата е една от водещите и единствената, която произвежда стъклопластови тръби и по метода на центробежно леене, и по метода на непрекъснато навиваната нишка. Изделията, произведени от Суперлит, притежават уникални свойства и гарантирано високо качество, които се дължат на съвременна технология на тяхното производство, стриктен контрол на влаганите материали и безкомпромисно тестване на готовите тръби и фитинги. Производството се осъществява в съответствие с всички изисквания на действащите международни стандарти.

Като основни предимства на изделията Суперлит могат да се отбележат: Широк диапазон на номинални класове диаметри, налягане и коравина; Прецизност на изработката, херметичност и гъвкавост на връзките; Разнообразие на фасонни части, наличие на преходи за свързване с тръби от различни материали; Доставяне на стандартни тръби с дължина от 6 до 13,50 метра и едностранно монтирана муфа; Сглобяемост на елементите и малко собствено тегло. Всичко това осигурява лесен монтаж и приложение на тръбите при най-различни, включително променящи се условия, без необходимост от наемане на специално обучени строителни работници.

Тези предимства обуславят и възможността за широко приложение на изделията на Суперлит във водоснабдителната, канализационна и хидроенергийна практика, в това число за изграждане на напорни и безнапорни водопроводи, при траншейно и безтраншейно полагане, за възстановяване на стари и строителство на нови системи, за дюкери и надземни тръбопроводи.

До българския пазар продуктите на Суперлит достигат благодарение на активната работа на изключителния си представител – Инфра инженеринг груп. Само за последните 3 години са реализирани 25 проекта от водната инфраструктура в 22 града на България.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини