ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина X, брой 4, 2016

СТРОЙРЕНТ предлага разнообразие от строителни скелета

СТРОЙРЕНТ предлага разнообразие от строителни скелета

Като компания, която държи на високото ниво на обслужване и качеството на оборудването, което предлага, СТРОЙРЕНТ избира своите партньори след редица анализи. Почти от самото начало на дейността си СТРОЙРЕНТ започва своето партньорство с немския производител на скеле Layher, доказан в световен мащаб, като компания, предоставяща икономическа ефективност, гъвкавост и сигурност на оборудването. СТРОЙРЕНТ предлага двата варианта на скелета Layher: SpeedyScaf и ALLROUND. Стойността на скелето е над 6 милиона лева, а обемът му надхвърля 100 000 кв.м. Клиентите избират СТРОЙРЕНТ при заскеляване както на стандартни, така и на нестандартни сгради и помещения, заради големите възможности на Layher SpeedyScaf и Layher ALLROUND. Поради начина на монтиране, скелето Layher предоставя по-голяма сигурност и бързина, както и изграждане в почти неограничени височини.

Обекти на СТРОЙРЕНТ със скеле Layher SpeedyScaf са: МОЛ-ове, сгради, обявени за паметници на културата, спортни зали, жилищни комплекси и офис кооперации и др. Layher ALLROUND намира приложението си в подпирането на мостове и тежки конструкции, заскеляването на куполи на църкви, театри, специфични, труднодостъпни заводски помещения, тунели, метростанции, кули за събития и други.

Клиентите със специфики в проектите вече са уверени в качеството и възможностите на предлаганото оборудване и продължават партньорството си със СТРОЙРЕНТ.

За СТРОЙРЕНТ работи висококвалифициран инженерен екип, който освен индивидуални разработки по план на клиента, организира и доставка, монтаж и демонтаж на оборудването.

Опитът и разнообразието на елементи, които притежава компанията, я прави сигурен партньор при изграждането на скеле във всякакви условия.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини