ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина X, брой 6, 2016

Много иновации ще бъдат демонстрирани на МТП - Пловдив

Много иновации ще бъдат демонстрирани на МТП - Пловдив

Система, която намалява разходите за ел.енергия до 8пъти, ще бъде представена за първи път в България по време на Международния Технически Панаир в Пловдив от 26 септември до 1 октомври 2016 год. Системата осигурява целогодишно затопляне, охлаждане и гореща вода, като черпи енергия от слънцето, въздуха и почвата. Изобретението на компания PolarSol, може да се използва в промишлени, жилищни, селскостопански и обществени сгради.

Това е една от многото иновации, подобрявящи енергийната ефективност, които ще бъдат демонстрирани на Международния Технически Панаир. Нови видове термопанели и хидроизолации ще бъдат показани и в специализираната изложба Стройтех. Изложбата ще бъде разположена в палата 6, която вече е почти изцяло ангажирана от български и чуждестранни компании. Компании от Турция, Русия и България ще представят бетон възли и съоръжения. Голяма част от изложителите предлагат технологии, техника и конструкции за изграждане на различни видове сгради.

Участват и фирми за тежка строителна механизация. Най-атрактивни са 40-тонните машини за събаряне на здания, които се очаква да бъдат сред експонатите. Подготвя се и дебют на техника от Китай. Сред изложителите е и най-големият полски производител на съоръжения за направа на канали.

Асортиментът от изкуствени и естествени настилки ще включва егейски мрамор от Гърция. За първи път ще бъде показан италиански прозрачен камък за облицовки с осветление. Посетителите ще видят за първи път изложба за роботи и роботизирани системи Робохайтех.

Гостите отново имат възможност да се запознаят с последно поколение изделия от областта на машиностроенето, електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автомобилостроенето.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини