ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 1, 2017

Jungheinrich стакери Втора серия EJC за високи натоварвания

Jungheinrich стакери Втора серия EJC за високи натоварвания

Втора серия ръчноводими електро-високо повдигачи EJC 212/214/216/220 са предназначени за високи нaтoварвания. Стакерите се предлагат с товароподемност от 1200kg до 2000kg и с различни видове мачти и височини на повдигане до 6 метра. Мощните 3-фазни AC двигатели с променливо-токова технология осигуряват бързо ускорение, движение, бърза смяна на посоката на придвижване, повдигане и сваляне на мачтата, благодарение на което се постига висока ефективност при ниска консумация на енергия. Всички функции на машината се управляват посредством ергономична мултифункционална дръжка.

Електронно контролираният двигател за повдигане осигурява прецизно и чувствително повдигане, което позволява лесно стакиране на тежки товари в тесни пространства, а пропорционалната хидравлика спомага за плавното позициониране на товара на пода. Машините работят при изключителнo ниски нива на шум. Високо-повдигачът черпи своята енергия от батерии, които се предлагат с различен капацитет до 375Ah. Зарядното устройство е вградено в самата машина и батерията се зарежда много лесно посредством щепсел за обикновен контакт.

Концепцията за максимална сигурност е силно залегнала в машината. Автоматично се намалява скоростта на движение, когато мачтата е повдигната с товар. Четири-точковият контакт с настилката осигурява стабилност при голяма височина. Множество функции като стоп бутонът на главата на дръжката за спиране, червеният главен шалтер за изключване на цялата машина, бутон “костенурка” за бавен режим на движение в тесни пространства и клаксонът осигуряват безопасна и сигурна експлоатация на машината.

Корпусът на машината предоставя отделения за документи и на вещи на оператора. Предлагат се множество различни допълнителни опции, така че напълно да покрият всички изисквания на клиента.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини