ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 1, 2017

Сигурна защита на строителния обект с PROKIT на PERI

Сигурна защита на строителния обект с PROKIT на PERI

На строителните обекти все повече се обръща сериозно внимание на мерките за безопасност, което налага използването на надеждни системи за защита на работещите. PERI, като компания, инвестираща в сигурността, предлага надеждно решение - PROKIT.

PERI е водещ производител на кофражни системи и скелета. С централата си във Вайсенхорн, Германия, компанията притежава 70 филиала, над 120 логистични центъра, над 150 инженерни офиса и над 7700 служители.

Клиентите свързват PROKIT с гарантирана безопасност при работа на всяка височина. Системата намира приложение както при жилищни, обществени и административни сгради, така и при различни инженерни съоръжения. Отличава се с много бърз и лесен монтаж: само три основни елемента, малко тегло и съвместимост с много други PERI кофражни системи и скелетни конструкции. Има широко приложение: различни допълващи аксесоари за различните обектови условия. Може да се използва многократно: прахово боядисаните и поцинковани елементи са сигурно защитени от корозия. PROKIT е защитна система с височина 1.10m, която пасва и на най-сложните конструктивни форми. Отговаря на най-високите изисквания за безопасност съгласно стандартите DIN EN 13374 Class A и DIN EN 12811 дори при наклон на работната повърхност до 10%.

Защитната мрежа може да бъде боядисана в цвят по избор на клиента за отличителност на строителния обект.

PERI PROKIT се превръща в естествен избор за обезопасяване на всеки строителен обект. В съседни страни системата вече се е наложила като неизменна предпазна мярка. Пример за това са мостовете Brdjani по скоростната отсечка, свързваща Белград и границата на Сърбия с Монтенегро.

PERI залага на иновациите, високата технологичност и сигурност, за да откликне на високите очаквания от страна на инвеститори, строители, архитекти и проектанти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини