ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 3, 2017

Евромаркет организира Дни на отворените врати

Компанията за строителна и индустриална техника Евромаркет организира Дни на отворените врати на машини Vermeer - високоефективни и производителни каналокопатели и машини за безизкопно полагане на тръби и кабели. Демото ще се проведе на територията на Корпоративен-сервизен център Евромаркет на 30 и 31 май 2017г. Събитието е подходящо за фирми, занимаващи се с комунално строителство и ВиК изграждане и ремонти, които целят качествено управление на своите инфраструктурни обекти.

По време на демонстрациите ще можете да видите пневматична къртица за безизкопно полагане на тръби и кабели Vermeer VPT200. Отличава се с изключителна бързина и удобство на работа, намалява нуждата от изкопни работи и запазва асфалтовото покритие.

В програмата на събитието ще бъде включен ръчноводим каналокопател Vermeer RTX250. Машината е с повишена проходимост и маневреност, компактни размери и иновативно управление на завиване. Ключови предимства на този модел са високата скорост на работа и отличната горивна ефективност.

Ще можете също да видите самоходен комбиниран каналокопател/виброплуг. Моделът PTX40 има редица преимущества – артикулиращ дизайн за повишена маневреност в тесни пространства, дистанционно управление и лесен достъп до точките за сервизиране.

Специално внимание заслужава универсалният каналокопател модел RTX1250, който се предлага с богата гама прикачно оборудване. Машината разполага със специална система за контрол на работата на двигателя и задвижването при досег с препятствия по терена и обработваните почви. Задвижването є може да бъде изпълнено с гуми, гумени или метални вериги за повишено сцепление и тяга според необходимостите на клиента.

Интерес предизвиква и високопроизводителната дробилка за дървесина Vermeer BC1000XL, подходяща за обработка на материал с диаметър до 30cm. Тя разполага с патентована система за контрол SmartFeed – с възможност за автоматичен стоп, реверс и последващо подаване на материала.

Ще бъде демонстрирана и управляема сонда за хоризонтално пробиване модел D36X50 DR. Машината разполага с мултифункционален дисплей за контрол и щанги Firestick, позволяващи предаване на висок въртящ момент и максимален дебит на флуида при постоянна сила и качество.

Свържете се с Евромаркет, за да получите повече информация за събитието и машините.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини