ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 4, 2017

МЦ завърши рестартирането на марката и преустройството на портфолиото си

МЦ завърши рестартирането на марката и преустройството на портфолиото си

„Бъди уверен. Строй уверено.“ – Новият лозунг на МЦ-Баухеми, който бе въведен като част от новата брандинг концепция и позициониране, сега е постоянно под логото на МЦ. Рестартирането на марката „МЦ“ също доведе до ново структуриране на продуктите и портфолиото с услуги, с още по-голям фокус върху целевите групи на компанията и пазарните сегменти: МЦ за Бетонната индустрия, МЦ за Инфраструктура и Индустрия и МЦ за Сгради.

Изграждане на доверие: МЦ предлага ясно обещание
Целта на новото позициониране на MЦ и новия лозунг „Бъди уверен. Строй уверено.“, е да се предаде, на емоционално ниво, ангажираността на компанията за превъзходство в областта на строителството. „Нашите клиенти поемат тежка отговорност, както към себе си, така и към другите. Целта ни е да им осигурим чувство на увереност и сигурност „, заявява Николаус Мюлер - син на управляващ съдружник на МЦ-Баухеми, д-р Клаус-M. Мюлер, който в момента работи като мениджър продажби за МЦ в Бразилия – при описване есенцията на новата концепция за позициониране, разработена под неговото ръководство. „Ние ден след ден искаме да постигнем това, с нашите надеждни продуктови системи, задълбочени знaния и близки, съвместни партньорства.“ Това са качества, които клиентите отдавна свързват с МЦ и ценят в отношенията си с компанията. „С новото ни позициониране, даваме нов, модерен и дързък израз на вече създадена философия. В крайна сметка, „Бъди уверен. Строй уверено.“ изразява новото ни позициониране под формата на кратко обещание към на нашите клиенти „, обяснява д-р Клаус-M. Мюлер. Лозунгът сега е постоянна част от логото на МЦ-Баухеми. „Използването на английски език подчертава ангажираността на МЦ като международно активна компания. А и може да се използва в целия свят, „добавя Д-р Клаус-M. Мюлер.

Нова структура на портфолиото за бързо ориентиране на клиентите
Рестартирането на марката „МЦ“ също води до нова продуктова структура и портфолио от услуги, с още по-голям фокус върху целевите групи на компанията и пазарните сегменти:

МЦ за Бетонната индустрия
Партнирайки си с нас архитекти, строители, проектанти и производители на транспортен бетон, бетонови елементи или бетонови изделия, се възползват от високото качество на нашите добавки за бетони и разтвори, кюринг агенти, кофражни масла и системи за бетонова козметика.

МЦ за Инфраструктура и Индустрия
Строителството и ремонтът на мостове, тунели, многоетажни паркинги, летища, пристанищни съоръжения и дори канализационни колектори са обикновено комплексни и сложни начинания. Такива проекти имат огромно значение за развитието на страната и затова често се извършват при голямо обществено внимание.

Така че извлечете максимума от дългогодишния ни опит и компетентност. Нашата техническа помощ ще бъде съобразена със специфичните Ви изисквания така, че да осигурим не само успеха на проекта, но и Вашето спокойствие и сигурност.

МЦ за Сгради
Изискванията, които трябва да бъдат изпълнени в изграждането и използването на строителни конструкции са много и разнообразни. Особено по време на инженерната фаза, изготвяне на графици, правилно управление, ефективност на разходите и качеството и организиране на различните доставки са от решаващо значение. Нашите консултанти подкрепят предприемачи, архитекти и проектанти дори във фазата на проектиране, като им помагат да се намери най-доброто решение за съответната дейност.

Всичко това улеснява потребителите да намерят точно това от оето се нуждаят. В допълнение, за максимално ефективно използване на специфичните знания и опит, които сме натрупали с годините, в МЦ се обособи отделно звено „Области на Експертност“.



МЦ - БАУХЕМИ

София 1799, жк Младост 2, бл.260, aп.6
тел.:02/ 8751169
факс:02/ 8751169