ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 6, 2017

Про Маш предлага добавките за асфалт на Iterchimica S.r.l.

Про Маш предлага добавките за асфалт на Iterchimica S.r.l.

Про Маш е партньор на компанията Iterchimica S.r.l. и предлага на българския пазар добавките за асфалт на италианската компания. Гамата от продукти покрива нуждите от добавки в ново строителство, поддръжка и градско “зелено“ развитие. Може да осигури за всички строителни фирми продукти за сцепление на битума с агрегатите (ITERLENE 400), емулгатори (ITERACID), целулозни и синтетични влакна (ITERFIBRA), полимери (SUPERPLAST), масла (ITEROIL).

Фокусирайки се върху продукти за градска среда, основните продуктови групи са: Добавки за производство на охладена асфалтова смес (ITERLOW T): Този продукт позволява да се намали температурата на смесване и уплътняване на асфалтова смес, като се намалят замърсяването и вредните пари, генерирани по време на строителните работи, като позволява да се постигнат същите резултати. Оцветители (ITEROXID 100% GR-HP и Малта ITERCOLOR): Тези технологии позволяват да се оцвети асфалтова настилка, за да се положи за велоалеи, мотоциклетни писти или на пешеходната пътека, като се създаде прекрасен естетичен ефект, както и да се повиши безопасността за пешеходци и колоездачи. ITERLENE ACF 1000 Green: Тази добавка позволява използването на стара фрезована асфалтова настилка, рециклиране на стар път за изграждането на нови. Тя трансформира отпадъци в полезен материал, който може да се използва вместо нова суровина, с широки екологични ползи. ITERSILENS: Тази технология е създадена за намаляване на шума в градската среда, идващ от трафика. Тя е базирана на рециклирана гума, от стари гуми и когато се добави към асфалта позволява да се намалят емисиите на шум от превозните средства.

Всички общини в момента се грижат за градската среда, изпълняват различни проекти. Използването на оцветители за тези проекти допринася за повишаването на безопасността на хората, естетическото подобряване на района, където се намира проектът, както и разделяне на тези области от трафика и моторизираната зона.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини