ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 6, 2017

Нова монтажна линия в производството на полуремаркета с подвижен под

Нова монтажна линия в производството на полуремаркета с подвижен под

Основен приоритет в производството на Шварцмюлер е усъвършенстването и модернизирането на производствените линии. Важна част от изпълнението на тази цел е изграждането на нова линия в крайния монтаж на полуремаркетата с подвижен под. Този проект основно е изпълнен от фирма Индустриал Инженеринг, при което познанията и опитът на производствения персонал основно и изцяло са интегрирани в него. Изхождайки от производствения процес и неговите слаби точки, е разработена нова концепция за производство. Резултатът от разработката се изразява под формата на осем производствени такта, всеки един с продължителност четири часа. За всеки такт са определени съдържанието на необходимата работа, необходимите инструменти и приспособления и всичко това е документирано под формата на „производствено описание“. Заедно с работното съдържание на всеки от осемте такта, решаваща роля има и съответната производствена логистика. С нея са определени кои части на кое работно място, съответно на кой работен такт, ще бъдат на разположение. Проектът е реализиран и внедрен в производство от началото на месец юни. Той обхваща следните видове ремаркета с подвижен под:

3-осно полуремарке с подвижен под със стоманена или алуминиева рама; 3-осно полуремарке с подвижен под със стоманена рама и странични от ляво врати; 3-осно полуремарке с подвижен под с алуминиева рама и водонепропусклива задна клапа; 3-осно полуремарке с алуминиева рама за транспорт на хартиени рола; 3-осно полуремарке с алуминиев рама „мега-изпълнение“ (гуми 19,5“); и още други всевъзможни комбинации на обем и конструкция.

На базата на дългогодишния си опит и собствено ноу-хау, фирмата се стреми към перфектна функционалност, иновативен дизайн, индивидуалност и високо качество при изпълнение на разнообразните изисквания на своите клиенти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини