ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 6, 2017

Видер Комерс представя претоварваща машина Sennebogen 850 E-Series

Видер Комерс представя претоварваща машина Sennebogen 850 E-Series

В продължение на години в своята машинна категория Sennebogen 850 за претоварване е впечатлила клиенти по цял свят. С новото поколение машини от Е сериите Sennebogen е оптимизирала цялостно своите претоварващи машини и ги е адаптирала към повишените очаквания на своите клиенти. Новата Sennebogen 850 има мощен 224kW дизелов двигател, който е съобразен със стандартите за емисии Tier 4f, включително и автоматичен стоп и еко ключ. Tier 3a версия и електрически мотор са също възможни.

Докато системата Green Hybrid за възвръщане на енергия досега е била използвана единствено в големите модели, сега и моделите Sennebogen 850 са със същата система. Един цилиндър за оползотворяване на енергията, монтиран на основната стрела между двата подемни цилиндъра, компенсира теглото на основната стрела в своята функция и значително намалява разходите на енергия с до 30%. Този допълнителен хидравличен цилиндър съхранява енергията, произведена при движение на стрелата надолу и се компресира в газови бутилки, поставени в задната част на машината. Така натрупаната енергия след това се предоставя на цилиндъра по време на повдигане на стрелата. Принципът може да се сравни с пружина, която се свива при слизане на основната стрела надолу, при повдигане на стрелата енергията на пружината се освобождава и помага на двата цилиндъра.

Новата Sennebogen 850 предлага на операторите удобно работно място с идеална гледка от Maxcab кабина, която по стандарт може да бъде повдигната – до 3.0 метра височина и да бъде придвижена напред до 2.6 метра.

Новата Е серия на Sennebogen 850 допълва широката гама на Зелената линия от претоварващи машини за пристанища, складове и за скрап. Налични са разнообразни конфигурации, позволяващи машината да бъде пригодена към специфичните нужди на клиента.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини