ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 6, 2017

Мегатрон на Международния технически панаир в Пловдив

Мегатрон на Международния технически панаир в Пловдив

Тази година по традиция фирма Мегатрон подготвя зрелищно участие на Пловдивския панаир. Една от основните атракции ще бъде челен товарач Doosan DL420-5 с полезен товар 23 т и капацитет на кофата 4,5m3. Машината е оборудвана с шест-цилиндров двигател Scania с 345 к.с., 5 степенна PowerShift трансмисия ZF от най-ново поколение, ZF мостове, Хидравлично заключване на диференциала, автоматична гресираща система SKF и много стандартни екстри, създаващи комфорт за оператора – климатроник, пневматична седалка Grammer с подгряване и лумбална опора, цветен монитор и т.н.

Липсата на DPF филтър и ниският разход правят машината много ефективна в ежедневното изпълнение на задачите си. Телеметрична система DoosanConnect, която е стандартно във всички машини на марката, дава възможност за дистанционно следене на показателите на машината – горивна ефективност, местоположение, отработени часове, предстоящи обслужвания и мн. др.

От марката Doosan ще се включат също с верижен багер DX225LC-3 (23 т) и колесен багер DX160W-5.

От марката Bobcat на щанда на Мегатрон ще бъдат изложени мини багери с работни маси от 1 до 5 т: Е10, Е19, Е26, Е35 и E45. Компания ще им правят 7 и 10-метрови телескопични товарачи TL34.65HF и T35-105L, мини челен товарач S450 (2,37 т) и S530. В действие своите способности ще покажат мини верижните товарачи Т590 и Т770, оборудвани с горски мулчер FRC150 и дистанционно управление. От широката гама прикачен инвентар на Bobcat ще бъде представено метачно устройство, свредел, каналокопател, хидравличен чук, фреза за асфалт и др.

Мегатрон ще покаже своята интересна концепция All-in-one за машини, които с различни работни устройства извършват много и разнообразни дейности в строителството, снегопочистването, озеленяването и други дейности.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини