ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 6, 2017

Реализирани проекти с еластомерни лагери и пътни фуги от БИЛДТРЕЙД-БГ

Реализирани проекти с еластомерни лагери и пътни фуги от БИЛДТРЕЙД-БГ

БИЛДТРЕЙД-БГ доставя еластомерни лагери и системи и дилатационни пътни фуги, като изключителен представител за България и региона на италианския производител Ronam Gomma. Произвеждайки и доставяйки пълната гама и типове еластомерни лагери, се обезпечават всички инфраструктурни, промишлени и сградни проекти.

Бяха доставени специално разработени еластомерни лагери тип С, с допълнителни горни и долни контраплочи за обекти от националната железопътна инфраструктура - Пътни надлези над ж.п. линията София - Пловдив –Стамболийски, Ковачево и Златитрап, също така и комплекти пътни фуги с дилатации 50mm и 100mm. Продължава изграждането и ремонтът на инфраструктурата над р. Неделинска, където за пътни мостови съоръжения бяха доставени армирани еластомерни лагери тип В, пътни фуги открит тип и закрит тип, същият вид лагери и скрита фуга бяха осигурени за обект Мост в с. Кошарица, общ. Несебър и фуги за мост в гр. Хасково. Продължава поетапното реновиране на части от Автомагистрала Тракия с пътни фуги RG открит тип. Еластомерните лагери RG са основна част и в различни промишлени обекти, като Метро депо Земляне, гр. София, Хамбергер, гр. Севлиево, Аико, гр. Варна, Уолтопия гр. Летница и много други, изпълнявани през последните месеци. Доставени бяха и специфични еластомерни лагери, като например трапецовидни за подход на гара, еластомерни ленти за контакт между бетонови елементи и други.

Разработват се еластомерни лагери и пътни фуги и за инфраструктурни проекти в региона, по задания на чуждестранни и регионални възложители. Продължава работата по изпълнението на поръчките за еластомерни лагери и дилатационни пътни фуги за различни инфраструктурни и промишлени проекти в страната. БИЛДТРЕЙД-БГ осигурява високо качество и европейско ниво на обслужване.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини