ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XI, брой 7, 2017

Инжконсулт с нов европейски партньор

Инжконсулт с нов европейски партньор

Новият европейски партньор на Инжконсулт е полската фирма Pronar. Тя е основана преди почти 30 години в района на Нарев, област Поласие в североизточната част на Полша. Може да се похвали с 2000 служители, 7 модерни фабрики, разположени на площ от 570 000m2 и изключително богата гама от произвеждани машини. От основаването си през 1988г. собствениците решават, че развитието на фирмата ще бъде съсредоточено главно върху внедряването на разнообразна гама от продукти.

В момента Pronar е водеща компания в производството и продажбите на машини и оборудване за селското стопанство, комуналните услуги и транспорта с почти 50% пазарен дял на полския пазар. В световен мащаб Pronar е и един от най-големите производители на колела за селскостопански и комунални машини, пневматични и хидравлични системи, оси за ремаркета, както и стоманени профили и пластмасови елементи.

Благодарение на отдадеността, иновациите и високото качество на оборудването си, компанията Pronar става конкурентоспособна на международните пазари и успешно се разраства в тях. Има изградена дилърска мрежа във всички страни от Европейския съюз, Скандинавия и Русия. Продуктите й се изнасят в над 60 държави, в това число са и Африка, Америка (Северна и Южна) и Нова Зеландия и Австралия.

През 2014г. Pronar открива свой собствен Център за научни изследвания и развитие, където се проучва силата, точността и качеството на новите продукти. С редица водещи на пазара продукти и решения полската фирма поставя нови тенденции в технологията на работа на машините за селското стопанство, комуналните услуги и управлението на отпадъците. Информация за всички продукти на Pronar можете да намерите на сайта на Инжконсулт.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини