ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 1, 2018

Стротех Инженеринг предлага мобилни сита и трошачки Keestrack

Стротех Инженеринг предлага мобилни сита и трошачки Keestrack

Белгийският производител на мобилни сита и трошачки Keestrack е представляван в България от Стротех Инженеринг. Водеща цел на производителя е икономичност и производителност в едно. Водени от амбицията да доставят на клиентите си „най-доброто“ в своя клас, Keestrack се съсредоточава върху електрификация на цялата си гама от мобилни машини. Машини, конструирани така, че да печелят повече за клиента по време на работа, при намаляване на оперативните разходи до абсолютния минимум.

Фокусът на Keestrack – икономия: на гориво; на износващи части, производствени разходи и разходи за поддръжка. При включване в електрическата мрежа разходите за енергия се намаляват до 5 пъти в сравнение с работа на дизелово гориво.

Директното намаляване на разходите е очевидната причина за заменянето на големия брой хидравлични агрегати и компоненти при конвенционалните мобилни машини при същевременно намаляване в голяма степен необходимостта от хидравлична мощност, количеството хидравлично масло и т.н. При изчисляване на всичките разходи за покупка, експлоатация и поддръжка се оказва, че относително малките допълнителни инвестиции в електрическо оборудване се изплащат бързо, дори и при сегашните средно високи цени на дизела. На практика за около 2000 работни часа по-голямата инвестиция в „електрически” модел се „нулира”. Това прави новите модели на Keestrack хит на пазара в Западна Европа и все повече в България.

Стротех Инженеринг е българска компания, специализирана в продажба и сервиз на строителна техника. Официален представител за България на Hyundai, Kramer, Weber MT, MST, Keestrack и други марки. Техниката, която компанията доставя, има голямо приложение в дейностите по изпълнение на различни инфраструктурни проекти.

Прелисти новия брой

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама