ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 1, 2018

Меркури Инвест официален представител на Kobelco за България

Меркури Инвест официален представител на Kobelco за България

В началото на 2018 година Меркури Инвест разшири своето портфолио, добавяйки към него световния лидер в производството на багери – KOBELCO.

Kobelco е водещ бранд с богата история в производството на багери. Развитието на продуктовата им линия съчетава осем десетилетия опит и иновации от най-модерните японски фабрики, обединени в една единствена цел – изграждане и производство на най-висококачествените и високоефективни багери. Дългогодишните разработки и инвестиции в тази сфера поставят основите на добре разработената технология, която гарантира надеждността на Kobelco, дори и в най-тежките работни условия.

През 1930 година компания, позната като KOBELCO, създава първия японски багер с права кофа. Тази машина поставя началото на всички бъдещи строителни машини Kobelco и в продължение на десетилетия дава тон за технологично развитие и иновации. Вместо традиционния път на развитие, по който поемат повечето производители на строителни машини - да разширяват портфолиото си с различни типове техника, Kobelco избира да посвети време, инвестиции и ресурси в това да създаде най-добрите багери. Тази традиция се запазва и до ден днешен и независимо от разрастването на компанията и промените в структурата й, в Kobelco остават съсредоточени върху един основен приоритет – превъзходство при багерите. Отдадеността им в това начинание ги награждава с множество водещи в сектора технологии и оборудване, което позволява на клиентите да продължат да се доверяват на марката Kobelco и продуктите й. Наследството от 80 години опит осигурява ненадминати познания при конструирането на високопроизводителни и все пак икономични японски багери.

За свой представител на българския пазар KOBELCO избра Меркури Инвест. Компания с повече от 25 години опит в сферата на продажбите и поддръжка на строителни машини. Доказала себе си като отговорен и надежден партньор, както на крайните потребители, така и на своите доставчици. Вече повече от 25 години Меркури Инвест представлява BOMAG GmbH в България. Добавянето на пълната гама багери KOBELCO, от 1 до 60 тона, в портфолиото на фирмата, затвърждава позициите й като доставчик на машини от най-висок клас.

В Меркури Инвест тече активна подготовка за посрещането на първите машини Kobelco - мини багери в класа от 1,5 т. до 3,6 т. и тежки верижни багери в класа от 21 т. до 36 т. Офисите на фирмата в Сливен, София, Варна и Пловдив се запознават с новата продуктова гама. Провеждат се обучения на търговските и сервизни екипи. Доставят се необходимите консумативи за поддръжка на първите доставени машини.

Очаквайте скоро изцяло обновения фирмен сайт на Меркури Инвест, на който ще откриете подробна информация за дейността на фирмата, за всички предлагани продукти и услуги, новини и промоции. Благодарение на по-бързия достъп до всяка категория и подобрената функционалност на сайта, потребителите ще бъдат максимално улеснени в намирането на нужната им информация.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини