ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 2, 2018

Многофункционални машини MECALAC представени от РОЛАНД ТРЕЙДИНГ

Многофункционални машини MECALAC представени от РОЛАНД ТРЕЙДИНГ

Роланд Трейдинг - дистрибутор на строителна, пътностроителна техника, кариерно оборудване, машини за претоварване на насипни товари, скрап, дървен материал, хартия и др., има удоволствието да представи иновативните машини на Mecalac и част от приложенията им в тунелни обекти, железопътни линии, горски стопанства или общински територии.

Специалистите на Mecalac познават дейността на своите клиенти и затова разбират техните нужди и очаквания. Те създават решения, адаптирани към специфичните за всяка търговска дейност изисквания, съобразени и с бизнес културата на всяка страна. Всеки един от продуктите на компанията носи характерните за компанията иновативност, гъвкавост, ефективност, висока производителност, висок комфорт, сигурност и екологичност.

От Mecalac ще Ви предоставят идеалната машина за вашата дейност, специално проектирана да бъде високоефективна и печеливша.

Двупътни багери Mecalac Road-Rail
Обща черта на всички багери Mecalac е уникалната 3-секционна стрела със странично изместване, която осигурява на машината несравнима компактност и гъвкавост. Базирайки се на това, Mecalac разработва серията MCR – концепция, обединяваща действието на товарачите с пълна ротация и компактните верижни багери с висока скорост на движение от 10 км/ч. Компанията избира модела 8MCR Road-Rail, за да го развие и адаптира за специализирана работа в обекти от железопътната инфраструктура.

Ако сте професионалист, който изисква висококачествено оборудване за работа в железопътния сектор, може да се доверите на модела 714MWRR, базиран на колесния модел на Mecalac и предлагащ същата степен на компактност, адаптивност и ефективност, със система за безопасност, одобрена от френската железопътна компания.

С иновативен дизайн и патентована технология за геометрията на рамената, 714MWRR е изключително ефективен при копаене, товарене и обработка на материалите. Заради пълното завъртане значително се увеличава и работният радиус, в сравнение с конвенционалните машини.

Решения за тунелното строителство
Перфектното управление на пространството е ключова характеристика на машините на Mecalac. Машините на компанията са специално проектирани да работят още от първия ден в затворени и тесни пространства.

Дали като багер-товарач или телескопичен повдигач с артикулиращо шаси; универсалният градски багер или ротиращия на 180о товарач - всички Mecalac машини работят ефективно в затворени пространства и минимизират изискванията за транспорт.Копаене с предна кофа или товарене в камиона отзад, разрушаване на стени с Mecalac телескопична въртяща стрела или почистване в близост до стената на тунела е възможно, благодарение на Mecalac стрелите със странично изместване с бързо изгребване на изкопания материал, намалявайки замърсяването на околната среда, благодарение на катализатор – конвертор, иновативно решение за извършване на всякакви подземни дейности.

Решения за рециклиране
Ефективността и точността са от съществено значение при работа в сектора на рециклирането. Сортирането, сепарирането и товаренето са само някои от задачите, които трябва да бъдат изпълнени в тесни и ограничени пространства. Ефективни, компактни и гъвкави - багерите и товарачите на Mecalac се намират „в свои води“ в такива трудни работни условия. Например, ненадминатата стабилност на товарача с въртяща се рама Mecalac, съчетана с 180° завъртане на оборудването, прави операциите по сортиране и товарене по-лесни, като значително се намаляват и транспортните операции в затворени пространства.

За повече информация, относно машините с марка Mecalac, можете да се обърнете към фирма Роланд Трейдинг.



РОЛАНД ТРЕЙДИНГ

София 1407, ул. Сребърна 5
тел.:02/ 8066222
факс:02/ 8066230