ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 2, 2018

Иновативни продукти от ДМ Арматурен на изложението Вода София

Иновативни продукти от ДМ Арматурен на изложението Вода София

По време на изложението Вода София ДМ Арматурен ще представи иновативни продукти на водещи производители. Като представител на Hawle, Австрия, сред експонатите на щанда ще бъдат показани хидранти, спирателни кранове и въздушници. Акцентът ще бъде върху автоматичен трипътен въздушник с ефективна, високопроизводителна вентилация, която предпазва тръбопровода от възникване на състояние на вакуум. Високата скорост при изпускане на въздуха предотвратява преждевременното затваряне. Това запазва оптимална вентилация при пълнене на тръбопроводи или резервоари.

От страна на италианския партньор на ДМ Арматурен – Nova Siria, ще присъства Ms. Ferrero, мениджър бизнес развитие, която ще представи продукти като: DUOFIT скоби от две части за ремонт на тръбопроводи и пробиване без прекъсване на потока (размери от DN 300 до DN 2000 и повече) и MULTIGRIP фитинг с грипиращи елементи, които позволяват цялостно заключване на тръбата и гарантират, че тръбата няма да се размести по време на монтажа.

Мениджър продажби от фирма Kamstrup ще презентира предимствата на ултразвуковите водомери на датския производител. Сред тях са изключителната точност в измерването при ултразвуковите водомери, възможността за дистанционно отчитане, както и интелигентните аларми, които позволяват навременното откриване на проблеми в мрежата, като течове, механични повреди, обратни потоци и т.н. и по този начин се намаляват загубите на вода.

На изложението ДМ Арматурен ще представи и интелигентните системи за радиочестотна идентификация на подземни мрежи, посредством маркери, локатори на маркери и софтуер на словашката фирма Komplex. Това е идеалното решение за трайно маркиране и откриване на стратегически точки от подземната комуникация.

Прелисти новия брой

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама