ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 2, 2018

Пролетна промоция на уреди STIHL и VIKING

Пролетна промоция на уреди STIHL и VIKING

Когато през пролетта се покаже първата зеленина, това е знак, че е дошъл краят на зимната почивка в градината. С помощта на богатия асортимент уреди на STIHL и VIKING много бързо ще приведете във форма тревните площи, храстите, живите плетове и дървесните насаждения в двора и градината, ще почистите пътеките и зелените площи от листата, ще кантирате тревните площи и ще оформите храстите и живия плет.

За да се справите безпроблемно с всяка задача по поддръжка на двора и градината, тревните и зелени площи, доверете се на бензиновите, електрическите и акумулаторните уреди STIHL с първокласно оборудване и качество. За да бъде градината извор на радост, а не на напрежение, VIKING предлага богат асортимент моторни градински уреди, които задоволяват и най-високите изисквания по отношение на комфортно обслужване и всекидневна употреба.

За да продължи дълго въодушевлението ви от продуктите с марки STIHL и VIKING, можете да ги закупите само от квалифицираните дилъри на АНДРЕАС ШТИЛ в цялата страна. Единствено при тях от 19.03. до 25.05.2018г. или до изчерпване на наличностите ще намерите и промоционалните пакети за: избрани модели бензинови коси и храсторези STIHL с включени в тях 1 л моторно масло STIHL и консумативи според модела, тримерите STIHL с 1 бр. корда, както и избрани модели електрически и бензинови косачки VIKING с подбрани рекламни артикули VIKING в зависимост от модела.

На промоционални цени може да закупите: леките моторни коси STIHL FS 38 и FS 55 (5% промоционална отстъпка от редовната цена); промоционалните пакети за ел. косачки VIKING и за бензиновите косачки VIKING от серии 2 и 4 (5% отстъпка) и за тези от серии 5 и 6 (3% отстъпка). За повече информация посетете сайта на STIHL или най-близкия дилър на компанията.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини