ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 3, 2018

С продукти на Лео Бетонови изделия се променя обликът на Стара Загора

С продукти на Лео Бетонови изделия се променя обликът на Стара Загора

Настилките на Лео Бетонови изделия са част от обновяването на няколко знакови пространства в Стара Загора. „Дебютът“ на компанията е свързан с изграждането на велоалеи и междублокови пространства през 2014 год.

През 2015г. настилки на Лео са използвани за градския парк „Артилерийски“.

За този обект, с размер от около 4 дка, е използван паваж с размер 20х20х8, а заради съчетаването на сив, жълт и червен цвят на настилката, тази градска зона се превърна в една от най-отличаващите се. Днес паважите и плочките на Лео Бетонови изделия покриват общо около 17 000 кв. метра в града. През 2015г. компанията е част от проект за благоустрояване и обособяване на 22 детски площадки в Стара Загора.

През 2016г. изделията на Лео са предпочетени за обновяването на изключително натовареното кръгово движение на булевард Цар Симеон Велики и булевард Капитан Петко Войвода в квартал Три чучура. За реализирането на този обект компанията е изработила паваж и бордюри.

През същата година една от най-утвърдените международни търговски вериги, в лицето на Кауфланд, се е доверила на компанията, като избира за паркинга пред своя нов обект настилки на Лео.

Ангажиментите на Лео Бетонови изделия към Стара Загора продължават и през тази година.През тази година настилките ни ще бъдат използвани за обновяването на пространства в парк „Методий Кузев“ в местността „Аязмото“.

„Настилките ще бъдат разположени върху алеи и тротоари в този любим на местните хора и гостите на града парк. На нас ни остава само да покрием изключително високите изисквания и очаквания на жителите на Стара Загора. Не е пресилено да кажем, че вече сме част от Стара Загора. Оставили сме нещо от себе си в този град, който не се задоволява с нищо друго освен с най-доброто“, коментират от Лео Бетонови изделия.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини