ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 3, 2018

Topwerk Group представя инсталации за производство на бетонови изделия

Topwerk Group представя инсталации за производство на бетонови изделия

TOPWERK GROUP е международна инженерингова компания в бетонната индустрия. С повече от 850 служители и офиси в целия свят TOPWERK GROUP произвежда машини и завършени инсталации за производство на различни изделия от бетон. Седалището на TOPWERK GROUP се намира в Burbach-Wahlbach, Германия. Всяка от четирите компании в TOPWERK специализира в дадена област.

HESS GROUP произвежда машини за вибропресовани бетонови изделия, бетонови миксери, транспортни линии и пакетиращо оборудване. С тези машини могат да бъдат произведени павета, бордюри, плочи, тухли и т.н. Непрекъснатите технологични разработки ги прави водещ производител при машините използващи производствени плотове (Брети).

Като част от TOPWERK SR Schindler е водещ доставчик за производство и оборудване за обработка на бетонови изделия. Основната дейност е производство на отделни машини и линии за обработка на повърхности на павета, плочи, тухли, ъглови и нормални стъпала като стареене / Falter, шлайфане, боядисване, и т.н.

PRINZING PFEIFFER е специализирана в областта на инфраструктурата. С тяхното оборудване може да бъдат произведени най-различни бетонови изделия в областта на канализация и дренаж, захранване, телекомуникации, пречистване на отпадъчни води, събиране на дъждовна вода, строителство на пътища. Специален акцент е върху производството на бетонови тръби и бетонни шахти.

Четвъртият член на TOPWERK GROUP е HESS AAC SYSTEMS. Холандската компания произвежда готови инсталации за производство на газобетон.

TOPWERK непрекъснато инвестира в оптимизирането на своите машини и внедряване на нови технологии за производство на бетонови изделия. Така компанията предоставя на своите клиенти икономически най-изгодните решения, за да могат да разширят пазарния си дял и да търсят нови пазари.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини