ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 4, 2018

SENNEBOGEN 870 E е с висока производителност в различни условия

SENNEBOGEN 870 E е с висока производителност в различни условия

Зелената линия SENNEBOGEN се доказа в трудни задачи по целия свят, благодарение на своята надеждна технология, минимални оперативни разходи и иновативни, персонализирани решения за всяко предизвикателство. Претоварващата машина 870 на новата серия E се използва в пристанища в Турция, Германия, САЩ, Исландия. Моделът E серия на SENNEBOGEN 870 идва с мощен дизелов двигател - 261kW, отговарящ на стандартите за емисии Tier 4F, включително автоматично спиране на празен ход и EcoMode. Предлага се и с електрически двигател с мощност 250kW.

С дължина на стрелите до 25 мeтра и максимална товароносимост от 8 тона, най-новият модел в настоящата E-серия заменя своите предшественици, представяйки се с много по-голяма производителност. В същото време системата Green Hybrid за оползотворяване на енергия спомогна значително за намаляване на потреблението на дизелово гориво. При двустепенна работа системата може да спести около 25 000 литра дизелово гориво годишно при работа на пристанища. С иновативната система за възстановяване на енергията хибридът на Sennebogen може да бъде до 30% по-икономичен в сравнение с конвенционалните концепции. Принципът е прост за разбиране. Един трети хидравличен цилиндър се поставя централно между двата цилиндъра на основната стрела. Когато стрелата слиза надолу, енергията се компресира и съхранява в газови бутилки. За следващото повдигане на стрелата тази акумулирана енергия се използва. Принципът може да се сравни с пружина, която се свива при слизане на основната стрела надолу, при повдигане на стрелата енергията на пружината се освобождава и помага на двата цилиндъра.

SENNEBOGEN 870 E печели навсякъде по света доверието на клиентите, тъй като изработването на всяка една машина се съобразява с индивидуалните изисквания на клиента, като се проучва задълбочено спецификата и условията на работа за изпълнението на поставените й задачи.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини