ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 6, 2018

Иновации от Стротех Инженеринг на Технически панаир Пловдив

Иновации от Стротех Инженеринг на Технически панаир Пловдив

2018 е годината с трайна тенденция на увеличаване пазарния дял на голяма строителна техника на българския и световните пазари. Продажбите на едрогабаритна техника от типа верижни и колесни багери и колесни челни товарачи бележи голям ръст на нашия пазар. HYUNDAI CONSTRUCTION EQUIPMENT заема челна позиция в доставката на строителна техника в България и, като неин официален представител, Стротех Инженеринг ще направи поредното забележително представяне на ежегодното техническо изложение в Пловдив.

На търговската площ на фирмата ще бъдат представени най-новите модели на строителните машини на HYUNDAI, като специално внимание ще бъде отделено на: Верижните багери, представини от 22 и 30 тонни машини, оборудвани с последно поколение икономични двигатели с технология без филтър твърди частици (DPF); Челен товарач с обем на кофата от 3m3, показващ предпочитан от клиентите модел с отлична товароподемност, фабрично вградена кантарна система, мощен и икономичен двигател, отново с иновативна технология без филтър твърди частици (DPF); Мини верижни багери с тегло до 3 тона и гумени вериги.

В портфолиото на Стротех Инженеринг са още водещи марки като: KRAMER - иноватор в производството на среден клас челни и телескопични товарачи, представени от модела 8055; Weber mt - германски производител на малка уплътняваща техника, наложила се много успешно последните 3 години на българския пазар - синоним за качество и здравина – представена от различни модели трамбовки (тип пачи крак), фугорез, реверсивни и еднопосочни виброплочи, както и специализирана машина за уплътняване на павета и тротоарни плочи; MST- комбиниран багер товарач от последно поколение, представен от двата от най-продаваните модели на марката М642 и М644. Основно място на щанда на Стротех Инженеринг ще заеме и мобилното сито К4 на белгийската компания KEESTRACK.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини