ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 7, 2018

С тържествена церемония откриха търговско-сервизния център на Виртген България

С тържествена церемония откриха търговско-сервизния център на Виртген България

На 4 октомври Виртген България откри търговско-сервизен комплекс в Кривина до София. Гости на събитието бяха много клиенти и партньори на компанията, приятели, медии, директори на някои от заводите на Wirtgen Group. Почетен гост бе Главният изпълнителен директор на групата – Доменик Руколо.

„Изключително съм развълнуван да споделя този момент с Вас“ - сподели инж. Христо Ваков в своето обръщение към гостите в началото на тържествената церемония. „Проектът за този обект датира от няколко години. Последните години бяха динамични за Виртген България. Увеличихме екипа от сервизни инженери, създадохме търговско-сервизен екип във Варна, за да сме още по-близо до Вас. С откриването на новия търговско-сервизен комплекс ние ще сме в състояние не само да продаваме нови високотехнологични машини, но ще можем да бъдем Ваш още по-надежден партньор в следпродажбеното техническо обслужване на Вашия Wirtgen Group машинен парк“ - допълни още инж. Ваков.

В своето приветствено слово Доменик Руколо описа накратко историята на компанията в България – със стартирането през 90-те години на миналия век, с малък офис и склад за резервни части, до последната значима инвестиция за новия център. „Тази инвестиция е начин да станем по-добър Ваш партньор. Нашите ангажименти, и тогава, и сега, са били да подпомагаме Вашата дейност, както гласи и мотото ни: „Близо до нашите клиенти“. В този търговско-сервизен център ние виждаме дългосрочна инвестиция“ - каза в словото си пред гостите г-н Доменик Руколо.

След тържествената част по прерязване на лентата гостите имаха възможността да разгледат комплекса, който се простира на площ от 5000 кв. м., от които 1000 кв. м. застроена площ. Центърът предлага просторно хале за ремонт, голям склад за оригинални резервни части, демо-зона за машини, център за обучение на оператори и клиенти.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама