ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 7, 2018

Ново улично осветление в София от Старт Инженеринг

Ново улично осветление в София от Старт Инженеринг

Фирма Старт Инженеринг изпълнява дейностите по 4 годишен договор за поддръжка, модернизация, иновации и изграждане на ново публично осветление в София, считано от 18.06.2015 г. Екипите на фирмата покриват почти половината столица, с обхват в някои от най-натоварените централни райони, в това число Оборище, Средец, Сердика, Слатина, както и Кремиковци, Нови Искър, Подуяне. Фирмата предоставя цялостно обслужване, в това число собствено сертифицирано производство, доставка и монтаж на стоманотръбни стълбове с височина 5m, 7.5m, 9.5m, 11.5m и 13.5m, както и рогатки, и други метални конструкции с високо качество и отговарящи на най-новите стандарти за износоустойчивост, здравина и визия. Също така Старт Инженеринг осигурява доставката и монтажа на осветителните тела, в това число с газоразрядни осветители и иновативно LED осветление на водещи производители на пазара.

Като част от поддръжката на уличното осветление в София има и действаща гореща линия за получаване на сигнали за аварии и спешни случаи, като сигналите се обработват и решават в рамките на 24 часа. Така екипите успяват да реагират максимално бързо и покриват най-критичните точки от града, осигурявайки добра осветеност и благоприятна градска среда. Целият процес на работа се обработва в специализиран софтуер на oбщините, като се регистрират всички извършени ремонти и монтажи в електронен регистър за бързо и по-удобно управление в реално време.

Старт Инженеринг разполага с 6 екипа за поддръжка и 3 екипа за иновации и ново изграждане, които са оборудвани с 3 автовишки за надземната работа с височина 11.5m и две по 22,5m, 4 специално оборудвани високопроходими автомобила, багер, 2 самосвала, 2 бордови камиона и 1 бордови камион с кран.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини