ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XII, брой 8, 2018

Вчера, днес, утре – задаваме стандартите в технологията на железопътните стрелки

Вчера, днес, утре – задаваме стандартите в технологията на железопътните стрелки

voestalpine VAE е пазарен лидер в областта на железопътните стрелки и релсовите елементи и разполага с над 40 производствени локации по света. Едно от най-успешните сътрудничества беше започнато през 1997г. в София, България с Национална компания железопътна инфраструктура. От тогава до сега фирмата се разви от производител на един отделен продукт до комплексен доставчик за железопътната индустрия. 50% от продукцията на българския завод се изнасят в чужбина.
Опитът и знанията за първокласни технологични решения са в основата на работата на фьосталпине ФАЕ София . Дружеството е създадено като съвместно предприятие между фьосталпине ФАЕ ГмбХ и Hационална компания “Железопътна инфраструктура” през 1997 г.Постоянното увеличаване на собствените ни инженерни и консултантски възможности направи нашите стандартни железопътни стрелки и елементи за железен път, както и интегрираните ни услуги за диагностика и профилактика на железопътни стрелки, универсално приложими.

И до днес стремежът на фьосталпине ФАЕ София към непрекъсната оптимизация и усъвършенстване на железопътните стрелки е от ключово значение за сътрудничеството с нашите клиенти.

Ние откриваме нови хоризонти за още по-голяма ефективност при пътническите превози на къси разстояния. Градското население ще се увеличи от 53% на 70% през 2050 г. Градската железопътна инфраструктура в големите градове, кактои в София, непрекъснато се разширява модернизира и адаптира, за да се управлява тази тенденция и да се осигури алтернатива на личния транспорт.

Работейки с нашите клиенти, ние разработваме концепции, които да бъдат най-подходящи за специфичните им потребности и обстоятелства. фьосталпине ФАЕ София е доставчик на системи и стратегически патньор в районите с крайградски трафик, улейни релси за трамвайни стрелки, системи за превключване на компоненти за сигнализация.

Инженеринг и консултации Отделът за проектиране и технологии намира подходящото решение за всички конкретни нужди на клиентите като:
- Проектиране на железопътни стрелки и компоненти за железния път;
- Инженерингови услуги;
- Инспекция на железопътни стрелки и релсови пътища;
- Надзор при инсталация;
- Анализи на контактно износване релсаколело;
- Обследване и планиране на ситуационни планове.

Снабдяване и логистика
Разполагаме с най-големия запас от резрвни части и железопътни компоненти и сме способни да осигурим своевременно:
- Компоненти за железопътни стрелки;
- Устройства за сигнализация за железопътните стрелки;
- Различни видове релси.

Предварителното сглобяване на железопътните стрелки във фабриката повишава качеатвото при влагането в железния път. Ние предлагаме предварително сглобяване на железопътни стрелки, безопасно и сигурно съхранение в нашите складове и доставка точно на време.

Услуги на място
Инсталация на място от нашите професионалисти дава на клиентите увереността, че железопътните стрелки и оборудването за задвижване, заключване и детектиране щe бъдат монтирани по правилния начин. Ние предлагаме на своите партньори първоначално техническо обслужване на железопътни стрелки, периодично и коригиращо обслужване, алумино-термитно заваряване, ремонт на дървени траверси, геометрична инспекция на целия релсов път с измервателен робот FELIX и др.

Обучение и образование
В нашата железопътна кадемия предлагаме специални обучения, свързани с експлоатацията на железопътните стрелки и системите за задвижване, заключване и детектиране. При нашите партньори от групата фьосталпине също могат да бъдат заявени специализирани обучения в една от Академиите в други държави.

Поставяме нашето бъдеще на верния път!



ФЬОСТАЛПИНЕ ФАЕ СОФИЯ

София 1220, бул. Илиянци 4