ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIII, брой 1, 2019

Контролни вентили Hawido от ДМ Арматурен

Контролни вентили Hawido от ДМ Арматурен

Функционирането на регулаторните вентили на швейцарския производител Hawido се базира на хидравличните закони, затова те са приложими при почти всякакви условия. Уникалната им конструкция с оптимизация на потока и изключителна здравина гарантират надеждност и максимална ефективност. ДМ Арматурен, като партньор на Hawido у нас, представя предимствата на тези регулатори и какво се крие зад прецизността на швейцарската изработка. „Надеждност, функционалност, безопасност и качество – това са ценностите, които носи 35-годишната история на Hawido. За да ги подсили още повече, компанията оптимизира вътрешните си процеси и инсталира нови машини, в резултат на което увеличи добавената стойност на продукцията си и с гордост поставя етикет Swiss Made (б.ред. Произведено в Швейцария) на изделията си“, посочиха от българското дружество.

Основните предимства на регулаторите Hawido са: Надеждни и безопасни - Ефективната им технология гарантира максимална защита на водопроводната система. Уникалната им геометрия обуславя висока точност на изпълнение, а всеки един продукт задължително се тества на налягане преди да напусне фабриката. Функционални - Контролната линия може да бъде изключена, което позволява проверка на функционалността без никакви прекъсвания; Приборите за измерване на налягането и оптичният индикатор за положение гарантират лесна и бърза проверка на състоянието; Вградената изпускателна система осигурява бързо и лесно пускане в експлоатация; Опростена и безопасна настройка на вентила с уникална лостова система, за която не са необходими специални инструменти. Издръжливи - Регулаторните вентили Hawido са устойчиви на корозия, тъй като при изработката им се влагат неръждаема стомана и епоксидно покритие. Допълнителен филтър пък предпазва контролната система от замърсявания.

Основни типове регулатори Hawido: 1300: регулират дебита на потока; 1400: регулират входящото налягане; 1500: регулират изходящото налягане; 1600: регулират водното ниво.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама