ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIII, брой 2, 2019

Дигитални решения на PERI на bauma 2019

Дигитални решения на PERI на bauma 2019

На bauma 2019 (в Мюнхен от 8 до 14 април) PERI ще представи цялостно цифрово портфолио от приложения за поддръжка на продукти за ежедневни работни операции, допълнително разработени CAD решения, портал за клиенти myPERI, както и усъвършенствани приложения в рамките на успешни референтни проекти, извършени с помощта на BIM.

Едно от тях е приложението PERI Extended Experience за мобилна 3D визуализация на строителни проекти. Този инструмент улеснява показването на 3D модели с помощта на три различни режима - Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) и Mixed Reality (MR) на дисплея на мобилните устройства. Благодарение на различните възможности за визуализация, потребителите могат оптимално да интегрират съответния модел в процеса на планиране и строителство.

От стартирането си през 2013 г. онлайн портала myPERI непрекъснато се допълва и подобрява чрез допълнителни функции и оферти. На bauma 2019 PERI ще демонстрира текущата версия: тя подкрепя клиентите по време на целия процес на проекта и осигурява многобройни функционалности, за да направи процесите по-ефективни и по този начин по-рентабилни. Отскоро myPERI предлага още повече съдържание, като например видеоклипове за обучение или директна навигация към приложенията на PERI.

В областта на BIM PERI и вече има редица международни референтни проекти, които са успешно управлявани заедно с клиенти, използващи BIM принципи. На bauma 2019 PERI ще представи редица от тези препратки. В допълнение към 3D планирането и визуализацията, основните теми са планиране на координацията, автоматизирана проверка на сблъсък, контролни списъци за безопасност и QR кодове за навигация на обекти. Освен това става дума и за наличието на подходящи данни, използващи таблетни решения за ежедневни операции на строителната площадка.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама