ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 3, 2019

Машина Sennebogen 723 за работа в тежки условия

Машина Sennebogen 723 за работа в тежки условия

В продължение на десетилетия надеждните машини за обработка на дървесина на баварския производител Sennebogen са се доказали като идеални при тежки практически приложения. С новото представяне на модела 723 от настоящите Е-серии Sennebogen предлага на пазара машина с тегло 27 тона, която е с впечатляващи компактни размери и максимална стабилност в трудните условия на дървопреработвателната промишленост. Оборудван с дизелов двигател, съвместим с Етап 4 на стандартите за вредни емисии, нова стабилна мобилна ходова част и с изключително ниска консумация на гориво, новият модел е създаден, за да впечатлява.

Като мобилна претоварваща машина за обработка на дървен материал, моделът 723 на Sennebogen е най-подходящ за дървообработващи предприятия.

Машината се захранва от дизелов двигател с мощност 119 kW. Претоварващата машина предлага най-добрата възможност за оптимизиране на процеса по дървообработване дори и за по-малки компании, благодарение на ходовата си част, която е с дължина 11 m и се състои от двойни колела, като всички са задвижващи.

Машината е с компактни размери и предлага висока маневреност и безопасност дори при тесни пространства. При проектирането е отделено особено внимание върху безопасността. Дизайнът включва нови стъпала за достъп, които в комбинация с периферния парапет в горната част и широките решетки за стъпване, осигуряват максимална безопасност на оператора. Машинната кабина е стандартно оборудвана с масивна защитна решетка и може да бъде допълнена с бронирани стъкла. С компактните размери от 3,00 метра ширина и заден радиус от 2,52 метра, машината може да се придвижва безопасно дори и в тесни пространства. Има възможност за удобно маневриране с дървените трупи на височина до 10 метра.

Моделът 723 е достъпен чрез търговската мрежа на Sennebogen.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини