ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 4, 2019

Weber MT чертае бъдещите тенденции при малките строителни машини

Нови продукти и иновации за употреба на строителната площадка

Weber MT чертае бъдещите тенденции при малките строителни машини

Weber MT показа на изложението в Германия нова, супер лека виброплоча - с тегло само 60 кг, допълнителна светлинна вибрационна плоча (CF 1) и ултра компактния реверсивна плоча CR 1 Hd. Немският производител превръща лекотата на използване, като определящ елемент от качеството на техните продукти. Междувременно, също постави нови важни контури за бъдещето на сектора на BAUMA 2019 в Мюнхен:

Продукти с нулеви вредни емисии.
През последните години успоредно с новите по-производителни и по-леки за експлоатация продукти разработи машини, изцяло задвижвани от електричество. Weber МТ интегрира в серийно производство не един, а няколко продукта задвижвани от електричество, с нулеви вредни емисии. Компанията, след дългогодишни проучвания, успя да подчини спецификата на електрическата технология и да я интегрира в своите виброплочи и трамбовки.

Еднопосочна виброплоча CF1 – по-лека и компактна.
Тя заменя съществуващия модел като благодарение на уникалния си дизайн е със значително по-малко тегло, но запазва производителността и мощта на предшественика. Редуцираното тегло в комбинация с подвижните скоби я прави лесна за транспортиране дори и в багажника на кола и привлича вниманието на Рентал компаниите.

Професионалистът за уплътняване на асфалт- CF 2 A
Създадена е след консултации с клиенти. Този модел е специало проектиран за уплътняване на асфалт. Променена е изцяло геометрията на плочата с цел улесняване завъртането на машината върху тази чувствителна повърхност. Дизайнът на дръжките е специални проектиран, за да улесни работата във всяка възможна ситуация.

CR1 HD
С уплътнителя за почвата CR 1 Hd Weber MT прехвърли визуалните и технически предимства на по-големия брат - CR2.Новата реверсивна плоча е по-малъка и по-лека. Изключително ниското му работно тегло от 92 кг прави CR 1 идеален за цял нов набор от приложения. Нещо повече, изключително ниските вибрации в дръжките и ръката на оператора му позволяват да се постигне несравнима лекота на използване. Новото на вибрациите е 1.5m/s2, и е доста под така наречената стойност на действие (2.5 m/s2)

Изпълнявайки препоръките на скандинавските клиенти Weber mt създаде своето ново бижу, реверсивна плоча с почти кръгла основа. Машината може да се използва при работа в тесни пространства, в траншейни изкопи, или места изискващи специална алтернативна техника.


Нови горещи оферти от Вебер

WEtrac - решение предназначено към момента само за големи реверсивни плочи от 400 до 750 кг. Това е система за мониторинг и следене позицията на машината в реално време – необходимост за компаниите, отдаващи техника под наем.

CR 6 – вече е може да бъде с дизелов или Хонда бензинов двигател с цел намаляване вредните емисии на изгорели газове.

CF3 – вече се предлага с оптимизирано оборудване – воден резервоар с оросителна система и нов модел плоча. Клиентите могат да избират между бензинов или дизелов двигател.

Повече информация за продуктие на Weber MT, може да намерите на: www.strotech.bgСТРОТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ

София 1000,