ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 5, 2019

Стротех Инженеринг представя иновации от Weber MT

Стротех Инженеринг представя иновации от Weber MT

Weber MT показа на изложението в Германия нова, супер лека виброплоча - с тегло само 60 кг, допълнителна светлинна вибрационна плоча (CF 1) и ултра компактнa реверсивна плоча CR 1 Hd. Немският производител превръща лекотата на използване като определящ елемент от качеството на техните продукти. Междувременно, също постави нови важни контури за бъдещето на сектора на BAUMA 2019 в Мюнхен.

През последните години успоредно с новите по-производителни и по-леки за експлоатация продукти разработи машини, изцяло задвижвани от електричество. Weber МТ интегрира в серийно производство не един, а няколко продукта задвижвани от електричество, с нулеви вредни емисии. Компанията, след дългогодишни проучвания, успя да подчини спецификата на електрическата технология и да я интегрира в своите виброплочи и трамбовки.

Еднопосочна виброплоча CF1, по-лека и компактна, заменя съществуващия модел, като благодарение на уникалния си дизайн е със значително по-малко тегло, но запазва производителността и мощта на предшественика. Редуцираното тегло, в комбинация с подвижните скоби, я прави лесна за транспортиране дори и в багажника на кола и привлича вниманието на рентал компаниите.

Професионалистът за уплътняване на асфалт CF 2 A е създаден след консултации с клиенти. Този модел е специално проектиран за уплътняване на асфалт. Променена е изцяло геометрията на плочата с цел улесняване завъртането на машината върху тази чувствителна повърхност. Дизайнът на дръжките е специално проектиран, за да улесни работата във всяка възможна ситуация.

С уплътнителя за почвата CR 1 Hd Weber MT прехвърли визуалните и технически предимства на по-големия брат – CR2. Новата реверсивна плоча е по-малка и по-лека. Изключително ниското му работно тегло от 92 кг прави CR 1 идеален за цял нов набор от приложения. Нивото на вибрациите е 1.5m/s2, и е доста под така наречената стойност на действие (2.5 m/s2).

Прелисти броя

още в рубриката

Новини