ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 7, 2019

Отговаряме по най-добрия начин на нуждите на нашите клиенти със строителни машини

Разговор с Антоанета Генчева, управител на БР Техника

Отговаряме по най-добрия начин на нуждите на нашите клиенти със строителни машини

Г-жо Генчева, в началото на нашия разговор бихте ли представила Бюро за Развитие Техника на читателите на списание Инфрабилд?
Дейността на нашата фирма от нейното създаване е свързана с представяне и успешно налагане на българския пазар на световно доказани марки като Bosch Rexroth, Aventics и C.C.JENSEN. Продуктите им винаги са се базирали на най-новите постижения на техниката, като същевременно са ориентирани към специфичните изисквания на различните браншове и клиенти.

Bosch Rexroth е водещ производител на хидравлични компоненти, предназначени за различни приложения. Специално в сектора на мобилните машини компанията е лидер в света, като произвежда компоненти за всички водещи производители на строителни машини като Caterpillar, Komatsu, Liebherr и други.

На нашите читатели ще е интересно да научат какви решения и услуги предлагате за поддръжка на строителни машини и механизация. Разкажете повече за тази дейност.
Освен търговската ни дейност, фирмата е и единственият сертифициран сервизен център на Bosch Rexroth за България. Сервизната ни дейност е разделена в две направления – ремонт на хидравлични аксиално-бутални помпи и мотори, хидравлични цилиндри, както и проектиране и производство на хидравлични агрегати (станции) по спецификация и изисквания на клиента.

Разполагаме с необходимата документация и информация за извършване на качествени ремонти с оригинални резервни части. Изпитваме отремонтираните изделия на нашия хидравличен стенд, за да гарантираме качеството на нашата услуга. Освен това, извършваме и анализ на хидравлични течностти и предлагаме богата гама от филтърни елементи.

За производството на агрегати използваме специализиран софтуер за проектиране на хидравлични системи (схеми) по задание. Влагаме само хидравлични компоненти, произвеждани от Bosch Rexroth и други водещи производители. Всеки агрегат се тества и настройва, гарантирайки високото им качество и надеждност.

Бихте ли запознала читателите с тенденциите за развитието на хидравликата в този сегмент от пазара?
Независимо дали става въпрос за багери, товарачи или бетон-помпи строителните машини трябва да съчетават максимална производителност и прецизност. Нещо повече, с нарастващите разходи за енергия и все по-стриктните стандарти за емисии, са наложителни високи нива на ефективност. Това изисква високоефективни системи, които, чрез свързаността и подготовката на машините за Интернет на нещата, могат да предложат решения на тези предизвикателства.

Bosch Rexroth е основен играч в иновациите в тази посока и предлага богат асортимент от изцяло електрохидравлични компоненти и модули. Бившите функции, базирани само на хардуер, бяха прехвърлени в софтуер, което улеснява OEM производителите много по-лесно да интегрират автоматични функции и да адаптират своите машини към различните нужди на пазара.

В края на нашия разговор споделете за бъдещи цели и планове за фирмение развитие.
Нашата цел е да продължаваме да се развиваме в посока да бъдем пълноценен партньор на нашите клиенти. Разширяваме непрекъснато гамата от предлагани продукти, услуги и складови наличности. Разбира се, другият важен фактор за гарантиране качеството на нашата работа е компетентността на нашите инженери. Всяка година те посещават специализирани обучения за повишаване на квалификацията им и запознаване с новите продукти и стандарти. Така нашите клиенти със строителни машини може да разчитат на системното ноу-хау, опит и дългата история на Bosch Rexroth в тази сфера. Така ние отговаряме по най-добрия начин на нуждите на нашите клиенти.