ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 1, 2020

Евротех представя станция за вземане на водни проби Easypro

Евротех представя станция за вземане на водни проби Easypro

Евротех се занимава с внос и търговия на помпи и вентили, производство на европейски компании. Техниката, която компанията предлага, се използва основно в следните промишлености: хранително-вкусова, производство на алкохолни и безалкохолни напитки, фармацевтика и козметика, химическа, керамична и целулозна, водоснабдяване и водоподготовка и др.

В настоящия материал Евротех представя новата станция за вземане на водни проби EASYPRO. Станцията е предназначена за наблюдение и контрол на редица параметри във водата; за измерване на параметрите на водата чрез многоканален контролер TOPAX® MC. Снабдена е с многоцветни светодиоди за оптично предупреждение. Осигурява автоматично непрекъснато записване на водните параметри и изобразяване посоката на движение.

Създадена за да отговори на всяка ваша нужда, системата EASYPRO следи и контролира редица водни параметри във вашия басейн. Многоканалният контролер TOPAX® MC, инсталиран в EASYPRO, подлага водните параметри на постоянно измерване, поддържайки ги в целевия диапазон. Позволява ви да управлявате голям брой изпълнителни механизми и позволява лесна и интуитивна работа. Многоцветните светодиоди осигуряват оптично предупреждение, ако параметрите на водата напуснат целевия диапазон. Автоматичното непрекъснато записване на водните параметри и изобразяването на тяхното развитие позволяват проста диагностика.

Станцията EASYPRO има няколко серии, които следва: EASYPRO за плувни басейни; EASYPRO за промишлени приложения и за плувни басейни; EASYPRO COMPACT за плувни басейни.

„Следвайки тенденциите в сферите, в които работим, се стремим непрекъснато да подновяваме и обогатяваме предлаганите от нас продукти“, коментират от Евротех.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини