ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 3, 2020

Комбиниран багер-товарач Mecalac TLB990 oт Роланд Трейдинг

Комбиниран багер-товарач Mecalac TLB990 oт Роланд Трейдинг

Гамата багер-товарачи на Mecalac, със странично изместване на стрелата, включваща моделите TLB870, TLB890 и TLB990, е перфектното решение на марката в отговор на високите изисквания към машинния парк. Гамата се характеризира с уникална Z-кинематика на товарачната система, благодарение на която машините се отличават с висока подемност и завидна производителност във всякакви условия. Всеки от моделите постига изключителни дълбочина на копаене, обсег на работа и сила на врязване на багерната кофа.

Акцент на настоящия материал е моделът TLB990, предназначен за професионалистите, които изискват най-висока производителност от машината, с отлична възвращаемост на инвестицията. TLB990 притежава иновативни характеристики, сред които системата за управление с 4 управляеми и задвижващи колела и режим на движение тип „рачешко“. Тази система за управление на колелата осигурява отлично сцепление на машината с терена, което й гарантира безпроблемна работа във всякакви теренни условия, където много други машини не биха се справили. Режимът на движение тип „рачешко“ позволява на багер-товарача TLB990 да работи в труднодостъпни пространства, без необходимост от включването на допълнителна машина. А смяната на работните режими се извършва лесно, само с едно натискане на превключвателя.

Технически характеристики: оперативно тегло – 8765Kg; сила на разкъсване/товарач – 5110daN; сила на разрушаване/товарач – 5540daN; максимална височина на повдигане – 3671mm; капацитет на повдигане – 3966kg; максимален обхват – 6950mm; максимална дълбочина на копаене – 5640mm; сила на разкъсване/багер – 4110daN; издърпваща сила/багер - 6780mm. За повече информация относно машини Mecalac можете да се обърнете към Роланд Трейдинг – официален представител на марката у нас.