ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 3, 2020

Нова В-серия верижни и мини челни товарачи CASE

Нова В-серия верижни и мини челни товарачи CASE

CASE Construction Equipment представи следващото си поколение компактни верижни товарачи (CTL) и мини челни товарачи с въвеждането на В-серията си. Новата B-серия мини челни и компактни верижни товарачи включва изцяло променен интерфейс с нови леви и десни колони на всички модели, лесно запалване на двигателя, лесен контрол на газта и интуитивна смяна на всички функции. Изцяло новият 8-инчов LCD мултифункционален екран с камера е стандартно оборудван за всички електрохидравлични модели.

Eлектрохидравличните модели имат още едно допълнително улеснение за смяна между ISO и H режими на работа само с един бутон. Операторът разполага с най-добрите функции, които включват: Нов електрохидравличен контрол за настройване на общата отзивчивост на машината; Нова възможност за “пълзяща скорост“; Нови профили за оператора: съхранeние и възпроизвеждане на определени профили на настройки въз основа на индивидуални предпочитания или тип дейност. Нов икономичен режим и настройки за защита на двигателя; Нов информационен дисплей; Нови и подобрени кодове за неизправности и отстраняване помагат за по-доброто идентифициране на конкретни проблеми, през които машината може да преминава и улесняват комуникацията с дилъра за определяне на следващите стъпки, ако е необходимо.

Всички модели от В-серията, с изключение на SR160B, разполагат или с охладена рециркулация на отработените газове (CEGR) с дизелов окислителен катализатор (DOC), или с CEGR дизайн със селективна каталитична редукция (SCR) (при модели с 90 конски сили /67KW), които не изискват поддръжка на филтъра през целия живот, а само пълнене с дизелова изпускателна течност (DEF), колкото е необходимо. Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction.