ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XV, брой 4, 2021

Ние от Весидон се стремим да доставяме качествени резервни части и консумативи на конкурентни цени

Весела Механджийска, управител на Весидон

Ние от Весидон се стремим да доставяме качествени резервни части и консумативи на конкурентни цени

Уважаема г-жо Механджийска, ВЕСИДОН е официален представител и дългогодишен партньор на водещи компании
за доставка на качествени резервни части за строителна техника. В тази връзка, какви са последните новости в предлаганите от компанията продукти и услуги?

Вече 14 години Весидон ООД доставя качествени резервни части и консумативи на Българския пазар-филтри, масла, части за двигатели, мостове и трансмисии и др. Весидон изгради много добри и стабилни взаимоотношения със своите партньори както в България, така и в чужбина. Фирмата е официален дистрибутор за България на водещи международни компании, като Carraro Spa - Италия- Задвижващите оси Carraro са пълна гама за трактори от 40 до 400 к. с. За да осигурят прецизно управление, висока маневреност и минимално износване на гумите, те са оборудвани с повишени стандартни функции, като висок ъгъл на завиване и оптимизирана геометрия; Interpart Ltd. - Великобритания, Eurol BV - Холандия- производител на масла и смазочни материали, Sparex Ltd.- Великобритания и др.

Фирмата успя да се наложи на пазара с богатата си продуктова гама, добри цени, високо качество и бързи доставки, което е от голямо значение.

Една от основните цели на фирма Весидон е да доставяме високо качество продукти и услуги, за да задоволяваме максимално нуждите на клиентите. В тази връзка се стараем да разнообразяваме предлаганите от нас продукти. Във Весидон ООД държим много на обслужването на клиентите ни. Екипът ни е изграден от млади, амбициозни и талантливи хора, които могат адекватно да отговорят на нуждите на нашите клиенти. Служителите ни се изпращат на редовни обучения и тиймбилдинг в тренировъчните бази на Carraro Spa- Италия.

В условията на пандемия и бързо развиващ се дигитален свят се стараем да бъдем максимално близо до нашите бъдещи и настоящи клиенти, като в момента разработваме онлайн магазин, който ще бъде достъпен и чрез мобилно приложение.

Фирмата има и своя страница във Facebook, а от скоро и в Instagram.

Имате ли изградена бъдеща визия за развитието на фирмата? Какви са стратегическите Ви приоритети за настоящата година?
Чрез разбиране на нуждите на клиентите и изградените добри отношения с нашите доставчици ние се стремим към непрекъснато развиване и подобряване на бизнеса с цел по-качественото обслужване на настоящите и бъдещи клиенти.

В момента икономическата и политическата обстановка в страната ни са доста нестабилни и това оказа влияние и в селскостопанския сектор. Бързото и качествено изпълнение на заложените проекти е от водещо значение, което означава, че всяка една машина на даден обект трябва да работи в пълен капацитет. Затова от голямо значение са навременните ремонти на възникнал проблем, както и редовното обслужване на наличната техника. Основен приоритет на Весидон е бързото и качествено обслужване. Като основна цел за близко бъдеще сме си поставили отварянето на още магазини в страната, увеличаване обема на стоковата наличност, както и обновяване на съществуващата уеб страница на фирмата и стартирането на онлайн магазин.