ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XV, брой 4, 2021

Адара Инженеринг стана сервизен партньор на Грундфос

Адара Инженеринг стана сервизен партньор на Грундфос

Адара Инженеринг през 2020г. стана оторизиран сервизен партньор на Грундфос, като издържа изпитите и отговори нависоките критерии на световния концерн Грундфос за оторизацията. Това дава възможност на клиентите на фирмата да се доверят, че ще бъдат професионално обслужени, с всички необходими помпени тестове и проби, извършени на висококачествен професионален тестови стенд. Клиентите могат да разчитат на гаранционен и извънгаранционен сервиз, сервизни посещения на място във възможно най-кратки срокове и компетентно решаване на техническите им проблеми.За целта Адара Инженеринг, освен с добре квалифицирани и опитни професионалисти, разполага с високотехнологично
тестово оборудване, специализирани инструменти, напълно оборудван с инструментариум автопарк. За улеснение, компанията реновира фирмения си сайт, като през него потребителят има възможност да направи поръчка както за сервизиране на помпено оборудване в официалния сервиз, така и за сервизно посещение.
Адара Инженеринг влага надежда и разчита с тази стъпка да стане по-полезна на своите клиенти, а те удовлетворени, че използват продуктите на Грундфос. Обслужващи офиси има в София, Варна, Стара Загора, Бургас, Русе, Пловдив.