ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 4, 2019

Каммартон България представя помпени системи WITA®

Каммартон България представя помпени системи WITA®

21.02.2019
Създадена преди повече от 50 години, компанията WITA® - Wilhelm Taake GmbH, Германия, е водещ производител на висококачествени циркулационни помпи, използвани в системите за отопление и климатизация, във водопроводните инсталации, при соларните технологии.
Всички продукти са сертифицирани по DIN EN ISO 9001:2000. Основните им серии високоефективни помпи са и енергоспестяващи, допринасят с до 80% намаление от потреблението на енергия в сравнение със стандартните помпи. Максималната им ефективност се гарантира чрез ECM технологията. Притежават интегрирана защита на двигателя, както и антиблокираща функция. Корпусите на помпите WITA® са оборудвани със стандартно катафорезно покритие, което предотвратява корозията.
Каммартон България е ексклузивен представител и партньор на WITA® за България. Благодарение на безкомпромисните немски стандарти за качество, заедно с многобройните приложения на помпите, WITA® е в състояние да предложи на клиентите оптимални иновативни решения спрямо техните изисквания.
Каммартон България ще представи WITA® - Германия на предстоящото изложение WATER TECH от 6 до 9 март 2019 година в Интер Експо Център София.