ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Фирма Панчев инвестира в своето интернет присъствие

Фирма Панчев инвестира в своето интернет присъствие

С цел да посрещне нарастващите нужди на своите клиенти и да им предостави още по-добро и ефективно обслужване, в началото на 2014 г. пловдивската фирма за крепежни изделия и елементи - Панчев, направи стратегическа инвестиция, с която постави началото на цялостно обновяване на своето онлайн представяне.
Един от най-важните ходове, предприети от дружеството в тази насока, е разработването на модерна нова версия на фирмения им уеб сайт, която ще позволи на посетителите да се сдобиват бързо и лесно с търсената от тях информация, както и да получават най-актуалните предложения и промоции на компанията. Допълнителната опция за комуникация в реално време между членовете на екипа и регистриралите се потребители ще предостави възможност на настоящите и на потенциалните клиенти да отправят директно своите запитвания, предложения и критики. В същото време, самата регистрация в новата Интернет страница ще позволи на Панчев да държи потребителите си в течение със случващото се в дружеството, както и да им предоставя изгодни оферти.
Новият сайт на Панчев се разработва в две версии, на български и английски език, и се очаква да бъде достъпен съвсем скоро. Междувременно, настоящата страница на дружеството ще остане на разположение за всички негови клиенти и партньори. Следваща стъпка в онлайн израстването на Панчев ще бъде официалното откриване на виртуалния магазин на фирмата, който към момента също е в процес на разработка.