ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

ИПО на изложението Хановер Месе 2014

ИПО на изложението Хановер Месе 2014

За поредна година фирма ИПО участва в най-мащабното техническо изложението в Европа и едно от най-престижните събития в индустриалния сектор в световен мащаб - Хановер Месе 2014.
Посетителите на изложението имаха възможността да разгледат индустриалното оборудване, изложено от фирма ИПО на самостоятелен щанд. Тази година бяха изложени малък, но подбран набор от експонати.
Основният акцент на изложението падна върху капацитета на машиностроителната компания в центробежното леене на бронзови и месингови втулки и пръстени за минно-обогатителната промишленост, пътно-строителната техника, кораборемонтът, силови машини и агрегати.
Освен това, посетителите научиха повече за механичното производство и леярната на фирма ИПО, предлагаща богато разнообразие от отливки от черни метали със специално предназначение от средно и високолегирани стомани - облицовъчни плочи от високо износоустойчви стомани, работни органи на земекопна техника, питатели на мелници, конуси, чукове и тела на трошачки и шредери, пластини за пластинчати питатели, редлери и др.
Повече информация за фирмата може да откриете на интернет страницата на изложението.
ИПО е производител и доставчик на индустриални продукти и услуги в сферата на машиностроенето, минната, строителната, селскостопанската и транспортна индустрия в страната и зад граница.