ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 2, 2024

Проведоха се традиционните демо дни Bobcat и Doosan

Проведоха се традиционните демо дни Bobcat и Doosan

Академията на Doosan в Добрис, Чехия, за пореден път отвори врати за провеждането на традиционните демо дни за дилъри и клиенти в края на oктомври.
Събитието събра над 400 души от цяла Европа, като и екипът на Мегатрон се присъедини със свои клиенти. Големият успех на това събитие се дължи на възможността всеки клиент да изпробва пълните гами машини на Bobcat и Doosan, да обсъди впечатленията си с други клиенти, демонстрационните оператори и продуктовите мениджъри на производителя.
Гвоздеят на програмата, разбира се, бе зрелищното демонстрационно шоу, което всяка година е с различна хореография. То е съчетано с музика на живо, цветни лазерни светлинни ефекти, пушек и фойерверки.
През 2010 година, след придобиването на марката Bobcat от концерна Doosan Infracore Construction Equipment, Мегатрон стана ексклузивен доставчик на индустриална техника с марка Doosan. От началото на 2014 година Мегатрон получи ексклузивни права да представлява концерна Doosan Infracore и Bobcat не само в България, но и в Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения и Македония.