ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Машини с консумативи и/или ценови отстъпки

Машини с консумативи и/или ценови отстъпки

Дали при рязане с трион или косене, почистване или отрязване - Stihl впечатлява всички потребители с отличното качество и надеждност на своите уреди. И за да продължи дълго време въодушевлението ви от продуктите на Stihl, вие можете да ги закупите само от квалифицираните дилъри на Stihl в цялата страна.
Вашият дилър на Stihl ще ви консултира при избора на оптималния за нуждите ви уред, ще ви даде ценни указания за правилното му използване и ще ви предложи професионално сервизно обслужване.
От 28.09.2015 само при вашия дилър на Stihl ще намерите промоционални пакети бензинови и електрически верижни триони Stihl, с включени в тях консумативи според модела и/или аксесоари, част от тях на много атрактивна цена. Възползвайте се и от промоционалните цени на избраните модели моторни коси и храсторези Stihl и на мотофрезите Viking. Заложете на изключителната надеждност, комфортното оборудване и първокласната техника на продуктите Stihl и Viking - за да бъдете отлично оборудвани и да се справите безпроблемно с подготовката на двора и градината за зимата.
За повече информация посетете сайта или най-близкия дилър на Stihl.