ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Мобилни тоалетни от EKOTOI за първото мащабно събитие на Бургас харесва младите

Мобилни тоалетни от EKOTOI за първото мащабно събитие на Бургас харесва младите

На сцената на Община Бургас на Централния плаж се проведе първото голямо събитие, част от най-новата инициатива на кмета Димитър Николов - Бургас харесва младите. Тя има за цел да се насърчи сътрудничеството между младите хора в града, които да участват във вземането на решения и изпълняването на съвместни проекти.
Идеята за събитието, както и неговата реализация, са именно дело на студентските и ученическите съвети в Бургас. EKOTOI се погрижи за осигуряването на необходимите санитарни условия по време на мероприятието, като предостави мобилни тоалетни кабини Toi Fresh. В спортната програма на плажното парти участваха над 150 младежи, които играха футбол, волейбол и бадминтон. Организирани бяха и три развлекателни игри: Кой по-бързо?, Пътуваща топка и Теглене на въже. Събитието продължи с музикален концерт, включващ хип-хоп, брейк, мажоретни, народни танци, както и модерен балет.
EKOTOI беше избраният партньор за осигуряването на санитарните удобства за всички, които взеха участие в първото мащабно събитие на инициативата Бургас харесва младите.