ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Бетонови възли Marcantonini от фирма Инсентив

Бетонови възли Marcantonini от фирма Инсентив

Инсентив е официален представител за България на италианската фирма Marcantonini, един от водещите производители на бетонови възли в света. От 1967 г. насам Marcantonini са направили над хиляда големи и малки инсталации, от които 30% в Италия и 70% в чужбина, в над 60 страни.
Отличителната черта на компанията е управлението на цялостния процес от проектирането до изграждането и въвеждането в експлоатация на желаната инсталация за производство на бетон.
Marcantonini имат решение на всяко едно желание на клиентите си в сферата на производството на бетонови смеси. Гамата от продукти започва от самостоятелен миксер, преминава през мобилни бетонови възли, модулни инсталации и завършва с цели автоматизирани линии за производство на бетон с капацитет до 280 m3/h.
Инсентив заедно с партньорите си от TOPWERK Германия и Marcantonini Италия може да предложи на клиентите си пълната гама от машини и цели автоматизирани инсталации за производство на бетонови продукти - вибропресовани изделия, повърхностна обработка, изделия за инфраструктурни обекти, транспортен бетон, wet cast изделия, газобетон.