ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 2, 2024

Премиера на Sennebogen 355 Е на изложението IFAT

Премиера на Sennebogen 355 Е на изложението IFAT

В периода 14 до 18 май 2018г. в Мюнхен ще се проведе международното изложение за инфраструктура и околна среда - IFAT, на което компанията SENNEBOGEN ще има удоволствието да представи някои от последните си модели. Машините на настоящата серия SENNEBOGEN E предлагат индивидуални решения за обработка на материали, включително всички задачи за рециклиране и сортиране. Наред с компактния SENNEBOGEN 817 E, ще бъде показан и новият SENNEBOGEN 355 E, по време на демонстрационните дни на VDMA.
С напълно новоразработена телескопична стрела SENNEBOGEN въвежда нови стандарти при комфорта на оператора и гъвкавите възможности за работни приложения. Машините са тествани в Германия и покриват и най-строгите изисквания за здравина на конструкцията и ефективност при непрекъсната работа в дейностите по обработка на отпадъци.
Всички тези забележителни характеристики ще могат да бъдат видяни от посетителите по време на организираните работни демонстрации в дните на VDMA. По време на практическите дни експертите на компанията ще покажат възможностите на новите машини и ще предоставят информация на заинтересованите.