ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XVIII, брой 1, 2024

Инжконсулт с нов склад за резервни части

Инжконсулт с нов склад за резервни части

ИНЖКОНСУЛТ, като ексклузивен представител на китайския производител на булдозери - SHANTUI, организира нов склад за резервни части. Целта е да се задоволят потребностите за цялата гама от машини, които се предлагат на местния пазар, като по този начин да се предложи стабилност и да се уверят настоящите и бъдещи клиенти, че проблемът със скъпите и бавни доставки на части от Китай е решен в тяхна полза. При наличностите в момента и времето на реакция на транспортните фирми, частите могат да са при клиента в рамките на един работен ден от заявка.
Посоката на развитие на сътрудничеството на ИНЖКОНСУЛТ с SHANTUI е за създаване на централизиран склад именно в България, който да задоволява потребностите от части за тези машини в Източна Европа, Турция и Сърбия. Складът е разположен във Варна на площ от над 1000 квадратни метра. Наличните части включват над 4000 типа части за хидравлична система - помпи, цилиндри, мотори, предавки и др.; резервни части за двигатели и трансмисия - валове, карета, лагери, помпи, ремъци, гарнитури, цилиндрови глави и др., електроника, кабини, ходова част, както и всички видове филтри и консумативи.
Благодарение на изградените си контакти с надеждни доставчици, фирмата предлага оригинални и алтернативни части за техника с марките Wirtgen, Hamm, Vogele, Volvo ABG, Dynapac, Bomag, Volvo, JCB, CAT, HYUNDAI, KOMATSU и други.